Diabetes, overvægt, fedme, forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk, spiseforstyrrelser, anorexi, bulimi, BED/Binge eating, mavetarmsygdomme, ernæring til sportsfolk, ældre ernæring, cancer, gastric bypass, cøliaki, laktoseintolerance, nikkelallergi
Referencer

MARIA THERESA (LARSEN) NORN

Uanset årsag til at omlægge sin kost

Benedicte er en fantastisk diætist. Hun brænder for sund kost og livsstil, hvilket skinner igennem hendes arbejde og smitter af på hendes klienter. Hun har en konstruktiv og pragmatisk tilgang, hvorfor hendes rådgivning tager udgangspunkt i hendes klienters behov og livsvilkår. Jeg kan på det varmeste anbefale at man tager en snak med Benedicte, hvad enten man ønsker at tabe sig, tage på, eller af andre årsager omlægge sin kost.

OLIVIA G.

Vægttab på 25 kg

Jeg har tabt 25 kg på ca. 1 år hos klinisk diætist Lene Sølvkær Nielsen. Mit forløb hos Lene har overgået alt, hvad jeg turde forestille mig da jeg startede.

Jeg har tidligere været igennem et stort vægttab og har siden kæmpet med at holde vægten - forgæves. Jeg har altid forbundet vægttab med et bjerg, der skulle bestiges. Noget der var hårdt, en kamp, op og nedture, strikse regler og nej-hatte. Men mit forløb hos Lene har været alt andet end det. Hun mødte mig, hvor jeg var, gav mig nemme og konkrete værktøjer til at skære ned på kalorierne, uden jeg følte jeg skar sociale aktiviteter, livretter eller mine egne vaner fra.


Jeg troede aldrig jeg skulle sige det her, men det er de nemmeste 25 kg jeg nogensinde har tabt. De har føltes som 5 kg. Lenes tilgang til vægttab, madvaner og motion gav mig mulighed for at opretholde det liv jeg levede med sociale aktiviteter, mulighed for at drikke en øl med mine venner og spise dessert, hvis det blev tilbudt.


Hendes metode var nem at gennemskue og det var nemt at få et overblik og forståelse for, hvordan man kunne bytte lidt rundt. Nu hvor jeg skal holde vægten føler jeg mig godt klædt på. Jeg har fået gode vaner og jeg har hele vejen igennem følt, at jeg ville kunne spise og leve sådan som jeg gjorde under vægttabet, resten af livet. Dette fordi Lene ikke gjorde noget forbudt eller vægttabet til en isoleret periode i ens liv, hvor man derefter skulle vende tilbage til “normalen”. Dette er min nye normal og jeg føler, at jeg lever fuldkommen normalt. Lene har vist mig, at hvis man har en stabil base, kan man tillade sig meget. Meget mere end jeg troede var muligt og stadig holde vægten.


Jeg kan på det varmeste anbefale at starte hos Lene! Hun er sød, forstående og opmuntrende. Og så er hun løsningsorienteret og konstruktiv, hvilken aldrig efterlader en med en følelse af ikke at være - eller kunne - lykkes. 

GUDRUN NATHAN

Coronatidens dårlige vaner

Jeg kontaktede Benedicte, da coronatidens dårlige vaner desværre havde sat sig lidt for godt fast. Også på sidebenene.  Benedicte har qua sin høje faglighed og empati, hjulpet og motiveret mig til en tiltrængt og langtidsholdbar livsstilændring.  

Benedicte er empatisk, faglig og anerkendende i sin tilgang. Det går støt og roligt i den rigtige retning uden sult og afsavn men til gengæld med fornyet energi og større fysisk og psykisk velvære til følge.

Benedicte tager i sin vejledning udgangspunkt i mine vaner, behov og hverdag og har lagt en plan der passer til mig. Det gør at jeg langsomt men sikkert nærmer mig mit mål om en sundere livstil og stærkere fysik, hvorfor at jeg kun kan give hende mine bedste anbefalinger.

MALENE MARIE SØRENSEN

Hjulpet rigtigt godt på vej til en bedre livsstil

Det at tabe sig og tillægge sig en ny livstil er ikke altid det nemmeste, men når man møder en diætist som Benedicte Ginnerup bliver man hjulpet rigtigt godt på vej. Benedicte støtter og hjælper en godt på vej med en medmenneskelighed og sund indstilling til livet og alt hvad det har at byde på, i stedet for en løftet pegefinger. Hun hjælper en med at finde en tro og balance til at opnår et vægttab og bevare det. At kunne anbefale Benedicte Ginnerup, som diætist er kun en fornøjelse til alle, som ønsker en bedre livsstil.

PETER B.

Mit vægttab på 14 kg

har holdt de sidste 5 år

Efter positiv dialog med Lene blev jeg motiveret til at tabe mig, da motion ikke længere i sig selv kunne reducere vægten. Sammen satte vi realistiske mål og i første omgang var at tabe 8 kg. Det gik nemt og  i løbet af de første 7 mdr. tabte jeg næsten 20 kg, og forbedrede mit løb betydeligt – både på korte distancer, men også min maratontid. I perioden var der fokus på at jeg ikke tabte mig for meget, og måtte øge vægten ca. 5 kg og har således holdt mit vægttab på 14 kg de sidste 5 år.


Undervejs har Lene også rådgivet i en kost, der er optimal for vedligeholdelse af vægt og ikke mindst for at sikre den nødvendige energi til at kunne træne optimalt. Lene har givet mig nogle brugbare værktøjer, og kostplaner som giver mig mulighed for let at finde alternativer og spise varierende i hverdagssituationer, og til fest kan finde nogle gode løsninger.

Kostomlægning er på ingen måde været en kur, og er det forsat ikke, da der også har været plads til lidt usundt (som kage og alkohol), så mit sociale liv også har kunnet bevares. Hvor jeg før ville have sat mængderne ned, har Lene givet mig sunde og velsmagende muligheder, så jeg stadig bliver mæt. Synes slet ikke at jeg er gået på kompromis, og har også fået nogle vaner, som kan holde på den lange bane.


Når vægten indimellem stiger lidt, kan jeg nemt anvende de redskaber og kostplaner, som Lene har givet mig, og hurtigt justere vægten på plads.


Det eneste jeg kan sige som er ulempen ved at jeg har tabt mig, var at jeg skulle ud og investeres i en ny garderobe (et par gange).

Benedicte ginnerup har været min diætist gennem de sidste 2 år, og jeg kan varmt anbefale Benedicte, som jeg kender som yderst kompetent og meget behagelig. Benedicte er god til at lytte samtidig med, at hun kommunikerer klart med god vejledning og konkrete forslag til kost og motion. 

TORBEN N.

God til at lytte...

JOANNA L.

Jeg tabte næsten 20 kg på 9 måneder

Jeg har været hos klinisk diætist Lene Sølvkær Nielsen siden januar 2021. Jeg har følt mig godt behandlet og er blevet hjulpet med at stille realistiske mål. Jeg føler ikke at jeg har været på slankekur, men er blevet gjort opmærksom på tidligere dårlige vaner, som let kan justeres. Jeg tabte næsten 20 kg på 9 måneder, samtidig med at jeg føler at jeg godt har kunnet leve et liv ved siden af, hvor der også var plads til hygge og rødvin med kæresten.